• Computers speciaal voor uw vorkheftrucks

Panasonic is aanwezig op de Material Handling Day op 11 oktober met haar nieuwste mobiele forklift-oplossingen!

Op de Material Handling Dag op 11 Oktober 2016 worden de nieuwste ontwikkelingen en smart solutions onder de loep genomen samen met toonaangevende leveranciers waaronder Panasonic met de revolutionaire Toughbook & Toughpad.

De Material Handling Dag is een speciale dag waar alle ontwikkelingen op het gebied van IT naar boven komen. Er wordt zo onder andere antwoord gegeven op de vraag: Welke oplossingen zijn nu echt smart? Smart solutions die bedrijven kunnen veranderen krijgen hier met name de aandacht.

Dit is interessant voor enorm veel bedrijven, maar met name voor bedrijven in de logistiek, bezorging, magazijnbeheer en field service. Deze zullen namelijk ontdekken welke producten kunnen bijdragen aan hun succes.

Onder andere Panasonic, de marktleider in rugged notebooks, zal hier aanwezig zijn samen met hun baanbrekende handhelds die inmiddels al sterk vertegenwoordigd zijn bij verschillende bedrijven. De Toughpads van Panasonic tillen de handheld markt naar een hoger niveau waar veiligheid, productiviteit en een lange levensduur belangrijke onderwerpen zijn.

Nieuwe technologie is in opkomst, mis het niet!

Meer informatie: Klik hier

Meer weten over de Panasonic forklift-oplossingen? Ontdek het hier.