Bezoek de Panasonic stand tijdens de Waterinfodag op 30 maart in 's Hertogenbosch

De Waterinfodag is het jaarlijkse onafhankelijke congres met een beurs over de informatievoorziening in de watersector. Tijdens Waterinfodag komen overheden, bedrijven en kennisorganisaties bijeen om elkaar te informeren over ervaringen, nieuwe ontwikkelingen en ambities.

De Waterinfodag is voor medewerkers van overheden (waterschappen, gemeenten, provincies, Rijk), bedrijven, waterleidingbedrijven, kennisorganisaties en onderwijs die betrokken zijn bij de informatievoorziening in de watersector:  informatie/ICT/Geo-deskundigen, data-inwinners en -beheerders; gebruikers van data en informatiesystemen, project-, programma- en procesmanagers.

Panasonic Toughbook Toughpad is ook aanwezig met haar robuuste Toughbook notebooks en Toughpad tablets, die onmisbaar zijn en flexibel kunnen ingezet worden door waterbedrijven en waterschappen, waaronder de gloednieuwe rugged 10.1" Android Toughpad FZ-A2 tablet en de rugged Toughbook CF-33 2-in-1 notebook.

De Waterinfodag vindt plaats in 1931 in ‘s-Hertogenbosch op 30 maart van 9 tot 17 uur. Presentaties starten om 10 uur. Medewerkers van Waterschappen, Rijkswaterstaat & Waterleidingbedrijven nemen gratis deel.
Meer info en inschrijven kan via deze link.