Nieuws

12/03/2019
Panasonic COMPASS 2.0 – Volledige Android-services en -beveiliging

 

Panasonic, 's Hertogenbosch, 12 Maart 2019

18/07/2018

Panasonic biedt vanaf nu een Smart Accugarantie voor zijn Toughbook-assortiment van notebooks, tablets en handheld-apparaten. Hiermee helpen zij bedrijven de productiviteit van hun mobiele werknemers op peil te houden.

6/06/2018

SMT Services Machinery Trucks heeft recentelijk al haar servicemonteurs uitgerust met nieuwe CF-33 robuuste hybride tablets van Panasonic Toughbook. De Toughbooks worden gebruikt voor de dagelijkse planning, het inscannen van geleverde onderdelen en het in realtime doorsturen van informatie naar de backoffice. De helderheid van het scherm, de lange batterijduur, de ingebouwde barcode scanner en de uitstekende aftersales service van Panasonic hebben de doorslag gegeven.

15/05/2018
Panasonic Toughbook Benelux heeft tijdens haar jaarlijkse Toughbook Innovation Forum klantendag de Belgische thuiszorgorganisatie  Wit-Gele Kruis van Oost-Vlaanderen gekroond tot Toughbook Hero 2018. De Toughbook Hero Award is in het leven geroepen om unieke bedrijfsprojecten rond Toughbook en Toughpad en mooie samenwerkingen te bekronen.

Pages