Word Partner

Waarom samenwerken met Panasonic Toughbook & Toughpad?

Panasonic is één van 's werelds meest bekende, vertrouwde en gerespecteerde merken. Een samenwerking met Panasonic Toughbook & Toughpad betekent dat u samenwerkt met een marktleider. Volgens de marktanalysten van VDC Research, domineerde Panasonic ook in 2015 de Europese markt voor stevige notebooks en tablets. Ontdek nieuwe kansen voor uw bedrijf met onze unieke producten, oplossingen en services.

Bewandel de weg naar succes samen met een partner die niet met u concurreert en de essentiële knowhow heeft om samen met u waardevolle oplossingen aan te bieden en om te zetten in nieuwe opportuniteiten.

Het Toughbook Engage partnerprogramma 

Kies uw beste zakelijke support

Panasonic heeft een eigen Partnerprogramma ontwikkeld om partners in staat te stellen nog meer waarde aan hun klanten te bieden. We helpen u zich te onderscheiden en bieden u de tools die u nodig heeft voor succes. Uw support is essentiëel om onze oplossingen naar nieuwe klanten en markten te brengen. ‘Engage’ - ons Toughbook Partner Programme werd specifiek ontwikkeld met het oog op uw vereisten, of u nu een distributeur, reseller of onafhankelijk softwareverkoper (ISV) bent. Het Programma biedt vijf samenwerkingsniveaus – Geregistreerd, Premier, Distributeur, ISV's en Gecertificeerde ISV's – die elk verschillende niveaus van kennis en expertise voorstellen: