Current language: Nederlands
  • Voorwaarden

Voorwaarden

Hieronder volgen de voorwaarden voor het gebruik van de site van Panasonic UK op www.panasonic.co.uk. Wanneer u deze site blijft gebruiken, geeft u hiermee aan akkoord te gaan met de voorwaarden. Tenzij anders is bepaald, zijn de inhoud en pagina's van deze website beschermd met auteursrecht en geen deel hiervan mag op enige wijze worden gereproduceerd of op andere wijze worden gebruikt, behalve met voorafgaande schriftelijke toestemming van Panasonic of wanneer wordt voldaan aan onderstaande voorwaarde.

U mag de zichtbare tekst van de site afdrukken of downloaden voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, waaronder maar niet beperkt tot de structuur, algehele stijl en programmeercode.

Informatie die u aan ons verstrekt, ongeacht de reden, wordt alleen bewaard overeenkomstig de wet op de bescherming van persoonsgegevens (Data Protection Act) van het Verenigd Koninkrijk van 1984 en 1998. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

De informatie op de website www.panasonic.co.uk is met grote zorg samengesteld, maar Panasonic UK Ltd. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of ontbrekende informatie. Ontwerp, specificaties en prijzen kunnen worden veranderd zonder voorafgaande kennisgeving.
Alle afbeeldingen en video's van monitoren en tv's zijn simulaties en dienen alleen voor illustratieve doeleinden.

Vestigingsadres:
Panasonic España, sucursal de Panasonic Marketing Europe GMBH
WTC Almeda Park,
Plaza de la Pau, s/n, Edificio 8, Planta baja
08940 - Cornellá de Llobregat (Barcelona, Spanje)