Current language: Nederlands
  • SERVICE EN KLANTONDERSTEUNING

SIP-service en downloads

Welkom bij de Panasonic service en downloads-sectie voor onze SIP-systemen.

Als een van de marktleiders in de branche van SIP-apparaten en systemen, bieden wij verschillende toonaangevende, innovatieve producten voor telefonische communicatie. Van enkelcellige draadloze tot meercellige draadloze apparatuur en een scala aan desktop-modellen. Wij bieden alle ondernemingen, variërend van klein/middelgroot tot groot, de vrijheid om te communiceren met het SIP-apparaat waar u naar op zoek bent.

Op deze pagina vindt u meer informatie over alle diensten die wij aanbieden. Wij beschikken over een centraal centrum voor onderhoud en reparatie in Cardiff in het Verenigd Koninkrijk, waar uw apparatuur met de grootst mogelijke aandacht zal worden behandeld.

Als u meer wilt weten over de individuele producten, technologieën en diensten binnen ons assortiment communicatiesystemen, klikt u hier. Als u daarnaast in contact wilt komen met een van onze distributeurs, kunt u de relevante gegevens vinden onder de sectie ‘Waar te koop’.

Ondersteuning nodig? Neem contact met ons op

Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Kies de optie die het beste aansluit bij uw behoeften.