Current language: Nederlands
  • Communication Solutions

SIP-APPARATEN VAN PANASONIC GECERTIFICEERD VOOR GEBRUIK MET UC-CLOUDOPLOSSINGEN VAN XELION

Wiesbaden, DE. 1 oktober 2019 – Panasonic heeft vandaag aangekondigd dat zijn assortiment SIP-communicatieapparaten gecertificeerd is voor gebruik met Xelions Unified Communications-cloudoplossing. Bij deze samenwerking worden de nieuwste innovaties op het gebied van cloudcommunicatie voor bedrijven gecombineerd met Panasonics toonaangevende assortiment betrouwbare communicatiesystemen.

Xelion biedt zakelijke klanten eenvoudige cloudgebaseerde communicatieplatforms die overal, altijd en via elk apparaat toegankelijk zijn. De dienst van Xelion wordt aangeboden in de vorm van een maandelijks abonnement en bestaat uit een uitgebreid aantal functies, waaronder integratie met desktops, mobiele apparaten en applicaties, zoals kalenders.

"Via deze samenwerking met Xelion bieden we onze zakelijke klanten interessante mogelijkheden om concurrentievoordeel te behalen met ons assortiment gehoste Unified Communications-oplossingen”, zegt Frank Nijholt, European Marketing Manager voor Panasonic Communication System Solutions. “Met dit partnerschap versterken we het aanbod van zowel Xelion als Panasonic op de cloudcommunicatiemarkt."

Michael Cohen, CEO van Xelion, voegt daaraan toe: “Xelion richt zich op langdurige samenwerkingen met hoogwaardige leveranciers zoals Panasonic. Door de Panasonics-bureautelefoons in onze oplossing te integreren, kunnen we klanten de perfecte VoIP-oplossing bieden.”

Xelion heeft meer dan 150.000 gebruikers in 6 Europese landen en werkt samen met meer dan 250 gecertificeerde zakenpartners. Deze partners zijn gespecialiseerd in het adviseren over en leveren van de Xelion 7 Unified Communications-oplossing.

Ga voor meer informatie naar: https://business.panasonic.co.uk/communication-solutions/