Voordelen voor Communication Solutions Partners

Hoewel het partnerprogramma zich richt op elk van onze B2B-productgroepen, zijn er specifieke voordelen voor Communication Solutions Partners.
 

Voordelen voor PBX/SIP-partners
 

 

Voordelen voor scannerpartners

 


 

Productinformatie

U krijgt toegang tot een complete productbibliotheek, met directe antwoorden op alle vragen over producten of functies. U kunt ook zoeken naar technische en marketingbestanden (afbeeldingen, specificaties handleidingen, firmware, training, enz.) en deze downloaden; hetzelfde geldt voor algemene casestudy's.

Reclamecampagnes

Blijf op de hoogte van de nieuwste reclamecampagnes en ontvang exclusieve incentives voor uw partnerniveau. Toegang tot deze reclamecampagnes krijgt u via het Panasonic B2B-partnerportal, waar u uw eigen dashboard kunt instellen om de status van uw aanvragen te volgen.

Toewijzing van leads

Wij ontvangen elke dag een groot aantal eindgebruikersleads die vragen naar een oplossing of een specifiek product. Bij toewijzing van leads ontvangt u deze aanvragen, zodat u uw omzet kunt vergroten. Leads worden van tevoren gekwalificeerd door onze telemarkingmedewerkers en kunnen exclusief aan u worden toegewezen of naar een groep partners worden verzonden op basis van 'wie het eerst komt, het eerst maalt'.

Insigne en logo

Gebruik uw logo om u te presenteren als partner van Panasonic. U kunt zowel uw insigne als uw logo direct downloaden uit de portal.

Training

Onze trainingsprogramma's, gegeven op locatie of online, hebben twee belangrijke voordelen. Ten eerste kunt u klanten uitgebreider adviseren bij het kiezen van een technologie. Ten tweede is het volgen van training direct gekoppeld aan uw steeds hogere partnerniveau.

Waar kopen

Met meer dan 2000 bezoekers per dag die op onze website op zoek zijn naar dealers, zijn dit enkele van de drukst bezochte websites in de sector. De ‘Waar kopen’ pagina's van Panasonic bevatten een lijst met partners en hun deelnemersniveau. Dit biedt u een geweldige mogelijkheid om uzelf te presenteren als gespecialiseerde partner.

Uitnodiging voor evenementen

Ontdek snel wanneer er nieuwe evenementen of trainingsbijeenkomsten voor u zijn georganiseerd. Deze evenementen zijn vaak exclusief voor uw partnerniveau.

eConfig

Met de onlinetool PBX eConfig kunt u projectdetails aanmaken en opslaan. Voer klantvereisten in, vergelijk voorstellen in een oogopslag en download uw selectie om uw persoonlijke offerte op te stellen.

Alle regels en criteria staan beschreven in de Algemene voorwaarden die u kunt inzien tijdens het registratieproces.