• Communication Solutions

PANASONIC ZAL NIET LANGER AANWEZIG ZIJN OP IBC 2020

Wiesbaden, DE. 11 mei 2020 – Panasonic heeft zich teruggetrokken uit IBC 2020, dat later dit jaar in september plaatsvindt in Amsterdam. Als alternatief richt de organisatie zich op het ondersteunen van haar partners en klanten via online initiatieven, met de lancering van een eigen Technology Experience Zone. Zo kan Panasonic de nodige hulp bieden bij het delen van expertise en informatie over en voor de industrie.

"Het is een zeer moeilijke beslissing geweest die we hebben moeten maken. Hoezeer we er altijd naar uitkijken om elk jaar onze bezoekers te verwelkomen op dit belangrijk evenement, prioriteert voor Panasonic het welzijn van onze medewerkers, partners en aanwezigen. In de tussentijd zullen we ons volop richten op het creëren van extra activiteiten en werken we samen met partners en industrieleiders om voortdurend nieuwe content te ontwikkelen voor onze Technology Experience Zone; waaronder live streaming, webinars, videopodcasts en training. We zullen ons aanbod verder uitbreiden en ernaar streven om online virtuele ervaringen aan te bieden, om te garanderen dat onze klanten op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws van Panasonic Broadcast & ProAV", aldus André Meterian, Director van de Business Unit Professional Video Systems voor EMEA.

Voor meer informatie over de Panasonic Broadcast & ProAV Technology Experience Zone, bezoek: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/Broadcast-and-ProAV...