• Nieuws

Nieuws

27/09/2019

Wiesbaden, DE. 1 oktober 2019 – Panasonic heeft vandaag aangekondigd dat zijn assortiment SIP-communicatieapparaten gecertificeerd is voor gebruik met Xelions Unified Communications-cloudoplossing. Bij deze samenwerking worden de nieuwste innovaties op het gebied van cloudcommunicatie voor bedrijven gecombineerd met Panasonics toonaangevende assortiment betrouwbare communicatiesystemen.

16/08/2019

Kwebbl heeft de SIP- en PBX-reeksen van Panasonic gecertificeerd voor gebruik met zijn uniforme communicatieplatforms in de cloud om klanten een geïntegreerde telefonieoplossing van hoge kwaliteit te bieden. 

De samenwerking zorgt voor een verdere verbetering van het gebruiksgemak en de connectiviteit van de communicatieapparatuur van Panasonic. Deze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met het telefonieserviceplatform dat is ondergebracht bij Kwebbl om een flexibele en efficiënte oplossing voor zakelijke communicatie te kunnen bieden.

28/05/2019

Panasonic Business brengt de nieuwe draadloze SIP-telefoon KX-TPA68 op de markt. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment draadloze KX-TGP600 SIP DECT-telefoons biedt gebruiksvriendelijke en flexibele communicatieoplossingen voor kleine en grote bedrijven.