• Nieuws

Nieuws

13/05/2020

Wiesbaden, DE. 11 mei 2020 – Panasonic heeft zich teruggetrokken uit IBC 2020, dat later dit jaar in september plaatsvindt in Amsterdam. Als alternatief richt de organisatie zich op het ondersteunen van haar partners en klanten via online initiatieven, met de lancering van een eigen Technology Experience Zone. Zo kan Panasonic de nodige hulp bieden bij het delen van expertise en informatie over en voor de industrie.

27/09/2019

Wiesbaden, DE. 1 oktober 2019 – Panasonic heeft vandaag aangekondigd dat zijn assortiment SIP-communicatieapparaten gecertificeerd is voor gebruik met Xelions Unified Communications-cloudoplossing. Bij deze samenwerking worden de nieuwste innovaties op het gebied van cloudcommunicatie voor bedrijven gecombineerd met Panasonics toonaangevende assortiment betrouwbare communicatiesystemen.

16/08/2019

Kwebbl heeft de SIP- en PBX-reeksen van Panasonic gecertificeerd voor gebruik met zijn uniforme communicatieplatforms in de cloud om klanten een geïntegreerde telefonieoplossing van hoge kwaliteit te bieden. 

De samenwerking zorgt voor een verdere verbetering van het gebruiksgemak en de connectiviteit van de communicatieapparatuur van Panasonic. Deze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met het telefonieserviceplatform dat is ondergebracht bij Kwebbl om een flexibele en efficiënte oplossing voor zakelijke communicatie te kunnen bieden.