• Nieuws en evenementen
    News and events homepage image

Nieuws

19/03/2018

Panasonic heeft een nieuwe Softphone-app geïntroduceerd waarmee werknemers van hun eigen smartphone een bedrijfstoestel maken. Met de app kunnen medewerkers zowel binnen als buiten kantoor audio- en videogesprekken voeren en ontvangen zonder dat ze hun privénummer kenbaar hoeven te maken.

10/10/2017

Panasonic lanceert vandaag een nieuwe serie compacte scanners, de KV-S1037, voor zakelijke toepassingen. Met de scanners, die vooral bedoeld zijn voor kantoren, banken, medische centra en horeca, is het mogelijk om een volledig digitale scanworkflow in te richten.

9/10/2017

Panasonic lanceert vandaag een nieuwe serie netwerkscanners, onder de naam KV-S10Y. Deze nieuwe lijn speelt in op de behoefte aan technologie die digitaal werken ondersteunt. De scanners zijn ideaal voor zowel het MKB als voor grotere bedrijfsomgevingen, banken en financiële instellingen, artsenpraktijken en hotels. Ze beschikken over drie ‘push-scanmodi’, waardoor ze gebruikt kunnen worden met of zonder een pc- of USB-aansluiting. De netwerkscanners kunnen dankzij een preset-scanfunctie rechtstreeks scannen naar een FTP-server, SMB-map of e-mail.