• Nieuws en evenementen
    News and events homepage image

Nieuws

16/08/2019

Kwebbl heeft de SIP- en PBX-reeksen van Panasonic gecertificeerd voor gebruik met zijn uniforme communicatieplatforms in de cloud om klanten een geïntegreerde telefonieoplossing van hoge kwaliteit te bieden. 

De samenwerking zorgt voor een verdere verbetering van het gebruiksgemak en de connectiviteit van de communicatieapparatuur van Panasonic. Deze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met het telefonieserviceplatform dat is ondergebracht bij Kwebbl om een flexibele en efficiënte oplossing voor zakelijke communicatie te kunnen bieden.

28/05/2019

Panasonic Business brengt de nieuwe draadloze SIP-telefoon KX-TPA68 op de markt. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment draadloze KX-TGP600 SIP DECT-telefoons biedt gebruiksvriendelijke en flexibele communicatieoplossingen voor kleine en grote bedrijven.

1/11/2018

Panasonic lanceert een nieuwe reeks IP-systeemtelefoons die speciaal zijn ontworpen voor intuïtieve communicatie. De KX-NT680 en KX-NT630 combineren bedieningsgemak met personalisatie, afhankelijk van uw zakelijke behoeften.