• Nieuws en evenementen
    News and events homepage image

Nieuws

10/10/2017

Panasonic lanceert vandaag een nieuwe serie compacte scanners, de KV-S1037, voor zakelijke toepassingen. Met de scanners, die vooral bedoeld zijn voor kantoren, banken, medische centra en horeca, is het mogelijk om een volledig digitale scanworkflow in te richten.

9/10/2017

Panasonic lanceert vandaag een nieuwe serie netwerkscanners, onder de naam KV-S10Y. Deze nieuwe lijn speelt in op de behoefte aan technologie die digitaal werken ondersteunt. De scanners zijn ideaal voor zowel het MKB als voor grotere bedrijfsomgevingen, banken en financiële instellingen, artsenpraktijken en hotels. Ze beschikken over drie ‘push-scanmodi’, waardoor ze gebruikt kunnen worden met of zonder een pc- of USB-aansluiting. De netwerkscanners kunnen dankzij een preset-scanfunctie rechtstreeks scannen naar een FTP-server, SMB-map of e-mail.

4/07/2017

Panasonic Business kiest Nuvias als zijn eerste pan-EMEA distributeur voor de serie zakelijke IP-telefoonhandsets van het bedrijf.

Nuvias breidt haar portfolio van de recent gelanceerde Unified Communications practice verder uit.

18/05/2017

Panasonic introduceert vandaag de KV-SL30 serie. Deze nieuwe lijn hybride scanners is ontwikkeld om de efficiency te verhogen en de totale gebruikskosten te verminderen. De twee A4-scanners (KV-SL3066 en KV-SL3056) zijn ontwikkeld voor organisaties zoals hotels, zorgverleners en reisbureaus. Ze hebben een geïntegreerde flatbed met automatische documentinvoer, die het toestel geschikt maakt voor het scannen van beschadigde documenten, boekjes, paspoorten, ID-kaarten, enveloppen en documenten met gemengde formaten.