Phone number:
Phone number:
Current language: Nederlands
  • Communication Solutions

Panasonic onthult UC Pro als de perfecte communicatiepartner

Panasonic introduceert UC Pro, een gloednieuw systeem voor Unified Communication, dat in combinatie met de bekende KX-NS-serie een complete communicatie-oplossing biedt. Het systeem is vooral bedoeld voor middelgrote tot grote bedrijven en biedt tijdbesparing, nuttige  functionaliteit voor telewerkers en lagere gebruikskosten.

UC Pro is compatibel met meerdere apparaten zoals smartphones, tablets, pc's en Macs. Het systeem kan op eenvoudige wijze worden geïntegreerd in bestaande infrastructuren, heeft een capaciteit van meer dan 2500 toestellen en functionaliteit voor spraak- en videogesprekken, tekst- en audiochats. Planningen en aanwezigheid kunnen ook worden beheerd en het systeem kan worden geïntegreerd met Microsoft Outlook en de meeste andere CRM-systemen.  

“We weten dat tijd voor moderne bedrijven steeds schaarser wordt, terwijl de noodzaak om onderweg productief te blijven steeds toeneemt. Daarom hebben we UC Pro ontworpen. Dit systeem werkt naadloos samen met de KX-NS-serie om op deze manier een complete communicatieoplossing te kunnen bieden voor moeiteloze, directe mobiele connectiviteit voor medewerkers over de hele wereld”, vertelt Carlos Osuna, Panasonic Marketing Manager for Communication Solutions.

"UC Pro is ons meest veelzijdige en gebruikersvriendelijke systeem ooit. Dankzij de compatibiliteit met meerdere apparaten, de gebruiksvriendelijke functionaliteit en de uitgebreide mobiele mogelijkheden, kunnen medewerkers altijd meteen zaken doen, waar ze ook zijn”, legt Carlos Osuna uit.

UC Pro werd op donderdag 1 oktober officieel in heel Europa gelanceerd. UC Pro speelt een prominente rol in de Europese Roadshow van Panasonic, die dit jaar plaatsvindt tussen oktober en december.

Ga voor meer informatie over de communicatieoplossingen van Panasonic naar business.panasonic.eu