• Communication Solutions

Panasonic onthult snelle MFP

Panasonic Business heeft een nieuwe serie multifunctionele zakelijke printers geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen voor het snel, veilig en voordelig afdrukken van grote volumes.

De DP-MB500-serie is, net zoals de traditionele A4-modellen van Panasonic, betaalbaar, snel en ruimtebesparend, en kan daarnaast afdrukken op elk formaat van A6 tot A3, zodat nog efficiënter kan worden gewerkt.

De printer werkt via een wifiverbinding, zodat gebruikers via een mobiele app kunnen afdrukken vanaf mobiele apparaten, zowel binnen als buiten het kantoor. Om te zorgen dat vertrouwelijke informatie niet open en bloot in de printer blijft liggen, is er tevens een wachtwoordbeveiligingsfunctie.

Dankzij snel dubbelzijdig afdrukken en efficiënte verbruiksartikelen die lang meegaan, wordt minder papier en toner verbruikt, zijn de bedrijfskosten lager en heeft de printer minimale onderhoudsvereisten.

Carlos Osuna, European Marketing Manager voor Communication Solutions bij Panasonic Business: “We weten dat op alle zakelijke gebieden snel, flexibel, veilig en efficiënt werken van het allergrootste belang is. Daarom is onze nieuwe MB500-serie speciaal ontworpen voor afdrukken tegen extreem lage kosten zonder dat de kwaliteit in het geding komt.”

De DP-MB545 kan afdrukken en kopiëren met een snelheid tot 45 pagina's per minuut (ppm), en de DP-MB357 met maximaal 36 ppm, in zowel de dubbelzijdige als de enkelzijdige modus.

De zwart-witprinters hebben een papiercapaciteit van 1750 vellen en een maandelijks afdrukvolume van 150.000 pagina's.

Ga voor meer informatie over scanners en printers van Panasonic naar: https://business.panasonic.nl/communication-solutions/