• Meer informatie over HDVC
  More about HDVC header image

Informatie over HDVC

Waarom Panasonic-videovergaderingen?

Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit

De technische expertise die Panasonic heeft opgebouwd door de vele AV-producten, heeft geleid tot een hoge beeld- en geluidskwaliteit.

Uitstekende beeldkwaliteit

De unieke, uitstekende beeldtechnologie van Panasonic die zijn oorsprong vindt in de VIERA- en DIGA-producten, zorgt voor een indrukwekkend realisme, waardoor het lijkt alsof iedereen in dezelfde ruimte zit. Dankzij het digitale LSI-systeemplatform voor consumentenapparatuur Uniphier® worden gezichtsuitdrukkingen en gebaren in heldere Full HD-kwaliteit weergegeven en dat resulteert in een ongekende visuele ervaring.

* Uniphier® is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.

 


Uitstekende geluidskwaliteit

Dankzij de unieke echo-onderdrukking kunt u op een natuurlijke manier gesprekken in twee richtingen voeren. Echo's en andere bijgeluiden worden onderdrukt, waardoor een levensechte geluidskwaliteit wordt bereikt, zonder 
interrupties, ook wanneer twee mensen tegelijkertijd praten. Breedbandstereo zorgt voor een helder geluid met een groot bereik. Bovendien geeft een grensvlakmicrofoon (afzonderlijk verkrijgbaar) met een richtingsherkenningsfunctie de richting van de stem en positie van de spreker aan voor de luisteraars. Dit resulteert in natuurlijk klinkende gesprekken, waardoor u het gevoel krijgt dat iedereen in dezelfde ruimte zit, ongeacht de geografische locatie. Bij langere gesprekken leidt dat tot minder vermoeidheid.

 

Stabiele verbinding

Originele Panasonic AV-QoS

Het HD Visual Communications System is uitgerust met Panasonic ‘black box’-technologie voor een goede verbindingsstabiliteit. De snelheidsbeheerfunctie stelt netwerkcongestie op een nauwkeurige manier vast en beheert de gegevensoverdracht om pakketverlies zo veel mogelijk te beperken. De functies FEC (Forward Error Correction) en ARQ (Automatic Repeat reQuest) worden gecombineerd om pakketverlies (wat onvermijdelijk is) te corrigeren. Deze functies zorgen voor een stabiele verbinding en voorkomen storingen in beeld en geluid, op uw bedrijfsintranet maar ook op internet waar de bandbreedte niet kan worden gegarandeerd en de bruikbare bandbreedte steeds afhankelijk is van de hoeveelheid verkeer. U vergroot uw zakelijke mogelijkheden op een natuurlijke manier doordat u visueel met klanten buiten uw bedrijf kunt communiceren.

 

Eenvoudig te bedienen

Eenvoudig gebruik van afstandsbediening en instructies op het scherm.

Selecteer de gewenste gesprekspartner met de One Touch-gespreksknop of gebruik het adresboek. De afstandsbediening is even eenvoudig in het gebruik als de afstandsbediening van een tv.

 1. Voorkeuzenummers
  Met één druk op de knop kunt u verbinding maken met maximaal vijf locaties waarmee u regelmatig verbinding maakt.

 2. Adresboek
  Selecteer de gewenste gesprekspartner gewoon in het adresboek en maak verbinding.

 3. Lcd-display met de verbindingstatus
  U kunt de verbindingsstatus van het netwerk en de aangesloten apparaten eenvoudig weergeven.

 

 

Inhoud delen

Schakel met één druk op de knop over op een subcamera of een computerscherm en deel uw gegevens, zoals video's of softwaretoepassingen.

Een computerscherm delen

Toon uw computerscherm aan uw externe gesprekspartner en bespreek de grafiek of presentatie die wordt weergegeven.