Current language: Nederlands
  • Communication Solutions

BEST WESTERN PLUS GRONINGEN PLAZA HOTEL LOST TRADITIONELE COMMUNICATIEBEHOEFTEN OP

Best Western Groningen Plaza Hotel wilde hun huidige communicatiesysteem upgraden met behoud van de bestaande bekabeling. De installatie van een NS700-systeem geeft meer flexibiliteit voor de hotelketen.

"De geselecteerde Hybride-oplossing is een groot eerste succes, maar het biedt ons ook potentiële uitbreidingsmogelijkheden voor systeemverbindingen voor de toekomst."

Herman van der Poel – General Manager Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Client – Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Location – Groningen (Nederland)
Geleverde Producten – KX-NS700
Uitdaging

Om een kantoor- en opleidingsgebouw om te vormen tot een kantoorgebouw met hotelfaciliteiten.

Oplossing

De integratie van een NS700 betekende dat de bestaande bekabeling kon worden gebruikt.


Over Best Western

Best Western is een van 's werelds grootste hotelketens, met meer dan 4200 hotels en 320.000 kamers in 90 landen. Opgericht in 1946 in de VS, wilde de hotelketen hotels onder dezelfde naam promoten. Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ontving in 2002 een investering en kocht een uniek gebouw, voordat het uiteindelijk in 2004 werd gevestigd en onlangs een meer aan de achterkant van het hotel heeft gekocht, dat meer kansen biedt voor gasten op deze unieke locatie.

Over Faber Telecom & Data

Faber Telecom werd opgericht in de late jaren 80 en richtte een hoog servicebedrijf op in het noorden van Nederland. Begin 2000 werd de IP- en ICT-technologie door het team omarmd om aan de behoeften van de markt te voldoen. Met een 24/7 service voor hun klanten blijft het team van bijna 10 mensen groeien dankzij een zeer eenvoudige maar noodzakelijke eigenschap, wees bescheiden en klantgericht.

Toekomstige integratie

"Met de installatie van het NS700-systeem zijn we nog niet klaar", zegt Herman van der Poel - algemeen directeur van Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. "Het is onze bedoeling om direct te linken met ons PMS-systeem, zodat onze kamerstatus direct zichtbaar is in ons software systeem.We streven ook naar integratie van de mobiele softphone-licenties op twee interne mobiele telefoons, om een integratie van het volledige systeem te creëren. Vanwege de aard van ons gebouw hebben we besloten om geen geïntegreerde DECT-oplossing te installeren "

Receptie

Kamertelefonie


Na de aankoop van een voormalig KPN (Dutch Telecom) -gebouw, net buiten de stad Groningen, was er een kleine periode van investering nodig om een ​​normaal 'kantoor' te herbouwen tot een ruimte waar gasten en werknemers zich gelukkig en veilig konden voelen.

In de loop der jaren zijn er investeringen gedaan om het hotel te upgraden. Het opnieuw ontwerpen van de kantoorruimtes in hotelkamers was een grote opgave, vooral omdat het hotel de bestaande bekabeling in het gebouw (Norm-88) wilde laten hergebruiken voor de telefonie in de kamer. Dankzij de flexibiliteit van Panasonics bij het werken met analoge, digitale, IP- en SIP-apparaten in één communicatieserver, werd besloten een nieuw PBX-platform te installeren.

De KX-NS700 is geïnstalleerd en biedt nu alle kamers een analoge extensie, waardoor de veiligheid van de gasten wordt gegarandeerd in het geval van dringende hulp. Voor de backoffice is ervoor gekozen om het IP-bereik van telefoons te installeren, zodat de bekabeling voor pc's en telefoons kan worden gedeeld. Een van de volgende stappen is om de mobiele-telefoontoepassing zo te installeren dat oproepen als intern worden ervaren en ook als zodanig kunnen worden afgehandeld.

De sterke samenwerking met Faber Telecom & Data en Panasonic maakt snelle en efficiënte service mogelijk. "Alle vragen die we hebben, worden snel en correct beantwoord door Panasonic, waardoor eventuele wijzigingen in de programmering van het hotel snel en op afstand door ons kunnen worden uitgevoerd", legt Sjerk Faber, directeur bij Faber Telecom & Data, uit.