Current language: Nederlands
  • Communication Solutions

Panasonic lanceert nieuwe draadloze SIP-telefoon voor intuïtieve communicatie

Panasonic Business brengt de nieuwe draadloze SIP-telefoon KX-TPA68 op de markt. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment draadloze KX-TGP600 SIP DECT-telefoons biedt gebruiksvriendelijke en flexibele communicatieoplossingen voor kleine en grote bedrijven.

Het draadloze KX-TPA68-telefoonsysteem dat deze maand verschijnt, heeft de mogelijkheid voor real-time gedeelde oproepen. Gebruikers kunnen daardoor gemakkelijk gesprekken opnemen, terughalen en eraan deelnemen vanaf meerdere draadloze KX-TAP68-bureautelefoons die zijn geregistreerd op dezelfde TGP600-basisstations.

Werknemers kunnen tot acht draadloze bureautelefoons op volle capaciteit per basisstation aansluiten. Met extra repeaters kan het bereik van de bureautelefoons en draadloze handsets worden uitgebreid. Er kunnen zes repeaters worden aangesloten in stermodus, of drie in een daisychain.

De bediening van het toestel is gemakkelijk en intuïtief dankzij een 3,5-inch kleuren-lcd en achttien flexibele, self-labelling functietoetsen. Deze functietoetsen zijn gerangschikt op drie  pagina’s met ieder zes toetsen. Op het toestel is geheugenruimte beschikbaar voor vijfhonderd telefoonnummers, wat betekent dat gebruikers van de telefoon gemakkelijk kunnen zoeken in telefoonlijsten.

Het geluid van de KX-TPA68 is bovendien van hoge kwaliteit, met een full-duplex speaker en een spraakvolume dat zestig procent luider is dan het vergelijkbare model van de vorige generatie.In luidruchtige omgevingen wordt het ontvangen geluidsvolume automatisch aangepast met een verbeterde ruisonderdrukkingsfunctie.

“De markt voor zakelijke communicatie blijft groeien en Panasonic Business speelt daar met de introductie van de KX-TPA68 op in. De KX-TPA68 zorgt voor een betere samenwerking en een hogere productiviteit bij onze klanten”, zegt Frank Nijholt, Product Marketing Manager van Panasonic Communication Solutions. “Met een intuïtief lcd-scherm, ruisonderdrukkingsmogelijkheden en de mogelijkheid om tot acht draadloze telefoons aan te sluiten, bieden we een aantrekkelijk platform voor gebruikers die met het TGP600-ecosysteem werken.”

Ga voor meer informatie van Panasonic Business Communication Solutions naar https://business.panasonic.nl/communication-solutions/