Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Broadcast & ProAV, Projectors
Sector: Education, University & College
West Yorkshire University selects Roche AV to install Panasonic remote cameras and laser projectors as part of major campus-wide AV refresh.
Categorie: Projectors, Professional displays
Het Royal Institute of British Architects gebruikt technologie van Panasonic om unieke ruimtes voor evenementen te creëren.
Categorie: Professional displays
Sector: Europe, Public Sector & Institutions, Public Facility, Public Safety, Transport & Logistics, Transport - Rail
Het coördinatiecentrum van treinstation Paris Saint-Lazare ondergaat een ingrijpende renovatie met beeldschermen uit de Panasonic LF-serie en FZ-G1 Toughpad
Categorie: Projectors, Professional displays
Sector: Leisure, Museums
Petersen Automotive Museum improves customer journeys with new Panasonic LinkRay technology
Categorie: Projectors
Grand unveiling during “Holland zingt Hazes” with a 30K laser projection onto a screen invisible to the naked eye

Pages