Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Projectors
Sector: Europe, Media Entertainment & Events
Festival of Lights in Lyon attracts millions of spectators every year. With the help of Panasonic projectors, Urbanscreen staged an impressive light show at the Musée des Confluences during the event in December 2016.
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Public Sector & Institutions, Public Facility, Transport & Logistics, Transport - Rail
ADi Audiovisual implements Panasonic 10,000-lumens laser projector paired with a dnp Supernova Infinity Screen for the display of 'Art on The Underground' at King’s Cross Station.
Categorie: Projectors
Sector: Media Entertainment & Events
De Hongaarse leverancier van visuele technologie Visualpower maakt samen met projectiemappingexperts Maxin10sity en Bordos.ArtWorks met behulp van 50 Panasonic-projectoren met hoge helderheid een spectaculaire 3D-projectiemapping op de Burcht van Boeda tijdens de opening van de FINA Wereldkampioenschappen zwemsporten.
Categorie: Projectors
Sector: Media Entertainment & Events
Vlaggenschipprojector van Panasonic creëert projectiemapping op gevel Parlementspaleis in Boekarest
Categorie: Projectors
Sector: Media Entertainment & Events
Grote onthulling tijdens ‘Holland zingt Hazes’ met een 30K-laserprojectie op een scherm dat met het blote oog niet te zien is

Pages