Panasonic Visual Academy

Specializatie training voor betere service

Uw visuele ervaring stapsgewijs uitbreiden en certificeren

Panasonic biedt een trainingsprogramma aan dat speciaal is opgezet voor visual professionals: dealers, systeemintegrators, audiovisuele verhuurbedrijven en distributeurs. Het programma biedt verschillende niveaus om de kennis van visuele producten van Panasonic te verdiepen en speciale certificeringen te bekomen.

Voor de eindgebruikers van onze technologieën biedt deze training de garantie van betere service en meer deskundigheid bij het installeren van projecten en de mogelijkheden daarvan.

De training stelt visual professionals in staat om:

  • Betere klantenservice te leveren
  • Werkzaamheden uit te voeren met een grondigere kennis van de producten van Panasonic
  • Op de hoogte te blijven van toonaangevende technologieën
  • Panasonic Visual Pro-accreditatie voor projectors en displays te behalen
  • Een duidelijk concurrentievoordeel te krijgen

 

VISUAL PROFESSIONALS

AANMELDEN VOOR DE PANASONIC VISUAL PRO-TRAINING

Meer kennis van producten is altijd een belangrijk voordeel voor uw werkzaamheden. Het vormt de basis voor efficiëntere, meer gerichte klantenservice, het creëren van mogelijkheden voor upselling en cross-selling, en voor het verkrijgen van een duidelijk voordeel op de concurrentie.

Dankzij het Panasonic Visual Pro-trainingsprogramma kunt u die kennis nu inbouwen in al uw verkoopteams.

Ter aanvulling van het certificeringsprogramma, bieden we ook ééndagstrainingen aan voor nieuw gelanceerde visual products. Deze trainingen kan u steeds afzonderlijk volgen en wij zullen verschillende online modules toevoegen in de loop van het jaar voor specifieke producten.

 

Opzet van het programma
Het programma biedt verschillende niveaus van accreditatie:

 

Het eerste niveau kan worden behaald met onlinesessies die te volgen zijn via de Academy-portal – hier kunt u in uw eigen tempo leren. U logt gewoon in, voltooit het niveau online en u ontvangt ter bevestiging een digitaal certificaat. Er zijn twee verschillende onlinetrainingen beschikbaar: een voor projectors en een voor displays.

De eerste certificering geeft toegang tot training voor hogere niveaus.

De persoonlijke trainingen voor Expert en Advanced Expert worden gehouden op locatie bij Panasonic. U werkt in kleine groepjes en profiteert van scholing gegeven door een erkende specialist van Panasonic.

Voor het Expert-niveau krijgt u in twee afzonderlijke cursussen een overzicht van het assortiment, een gedetailleerde beschrijving van kenmerken en functies, uitleg over instelwerkzaamheden en systeeminstallatie, praktijkervaring met de software en elementair onderhoud van projectors en displays
Na afloop ontvangt u de Panasonic Expert-certificering.

De Expert training geeft u vervolgens de mogelijkheid om aan de Advanced Expert training deel te nemen. Met deze training zal u meer productkennis verwerven. Tijdens de hands-on sessie zal u meer te weten komen over de speciale functies en verschillende manieren projectoren te installeren.

Dit stappenplan stelt u in staat uw zakelijke activiteiten te laten groeien en de klanttevredenheid te verhogen.