• Nieuws en evenementen
    News and events - plain

Nieuws

14/03/2017

Panasonic gaat binnenkort haar klantenservice op het gebied van van professionele displays verder verbeteren. Dit dankzij de introductie van een nieuwe, geavanceerde ruilgarantie.

In samenwerking met zijn geautoriseerde servicepartner breidt Panasonic de garantie voor de volledige serie professionele displays van het bedrijf uit van ‘return to base’ naar een ‘advanced swap service’.

7/02/2017

Panasonic lanceert vandaag op ISE een nieuwe laserprojector van 20.000 lumen, een variant  van de PT-DZ21K, de bestverkochte projector met hoge helderheid, in Europa. De lancering van de PT-RZ21K, een 3-chip DLP™ SOLID SHINE-laserserie bestemd voor de verhuur- en evenementensector, is één van de productaankondigingen, die de Japanse fabrikant vandaag doet.

7/02/2017

Panasonic komt met twee nieuwe touchscreendisplays, die communicatie via digitale whiteboards betaalbaar maken voor bedrijven en onderwijsinstellingen. De 75-inch 4K Direct-LED-display (TH-75BQE1) en de 65-inch Full HD Direct-LED-display (TH-65BFE1) vormen een aanvulling op het bestaande assortiment interactieve displays. Deze zijn compatible met de whiteboard software van Panasonic via een USB-,  HDMI- en/of VGA-aansluiting.

7/02/2017

Panasonic introduceert op ISE 2017 de LFV8-serie, een nieuw assortiment LCD-videowallschermen. Ze kunnen 4K-beelden weergeven in een 2x2-configuratie of hoger, met behulp van een DisplayPort.

Pages