• Nieuws en evenementen
    News and events - plain

Nieuws

11/09/2017

Panasonic heeft een nieuwe serie laserprojectoren onthuld die gericht is op bedrijven en het hoger onderwijs. Het is de eerste serie van het bedrijf waarin de SOLID SHINE™-laserfosfor-lichtbron wordt gecombineerd met 3LCD-technologie.

20/07/2017

Panasonic brengt deze zomer de LFV8-displayserie uit. Deze nieuwe serie displays bestaat uit 49-inch en 55-inch modellen en is geschikt voor 4K-videowalls. Op de displays kunnen met behulp van DisplayPort met daisychain-aansluitingen 4K-beelden worden weergegeven in een configuratie van 2x2 of groter.

17/07/2017

Panasonic heeft een nieuwe lijn displays geïntroduceerd, die speciaal ontworpen is  voor digital signage. De Full HD SF2-lijn vervangt de LF8-serie voor indoor informatievoorziening en is voorzien van nieuwe software voor het kopiëren van gegevens. Met deze via LAN toegankelijke software kunnen menu-instellingen en aangepaste waarden direct van de ene display naar de andere gekopieerd worden.

27/06/2017

Panasonic komt binnenkort met twee nieuwe displays met touchscreen. Met de beide nieuwe displays biedt Panasonic bedrijven en onderwijsinstellingen een betaalbare oplossing voor digitale whiteboards. De 75-inch 4K Direct-LED-display (TH-75BQE1) en het 65-inch Full HD Direct-LED-display (TH-65BFE1) vormen een aanvulling op het bestaande assortiment interactieve displays. Als ze via USB en HDMI of via VGA verbonden zijn met een PC kunnen de displays in combinatie met de whiteboard-software van Panasonic gebruikt worden.

Pages