• Nieuws en evenementen
    News and events - plain

Nieuws

10/05/2017

Het assortiment draagbare projectoren met hoge helderheid van Panasonic is vernieuwd en heeft een aantal verbeteringen op het gebied van connectiviteit, compatibiliteit en kosteneffectiviteit ondergaan. De nieuwe PT-VZ580-serie bestaat uit zes verschillende modellen en is vooral bedoeld voor vergaderruimten en klaslokalen. De modellen zijn voorzien van een betere connectiviteit door een aantal intelligente draadloze aansluitmogelijkheden.

14/03/2017

Panasonic gaat binnenkort haar klantenservice op het gebied van van professionele displays verder verbeteren. Dit dankzij de introductie van een nieuwe, geavanceerde ruilgarantie.

In samenwerking met zijn geautoriseerde servicepartner breidt Panasonic de garantie voor de volledige serie professionele displays van het bedrijf uit van ‘return to base’ naar een ‘advanced swap service’.

7/02/2017

Panasonic introduceert op ISE 2017 de LFV8-serie, een nieuw assortiment LCD-videowallschermen. Ze kunnen 4K-beelden weergeven in een 2x2-configuratie of hoger, met behulp van een DisplayPort.

7/02/2017

LinkRay, het op licht gebaseerde platform voor dataoverdracht, dat Panasonic op ISE 2016 als concept introduceerde, wordt dit jaar uitgerold.

Het LinkRay-platform wordt beschikbaar in 2017 en maakt gebruik van LED-licht om informatie over te brengen naar mobiele toestellen zoals smartphones en tablets. Digitale informatieschermen, borden en lichtbronnen kunnen zo worden omgezet in marketingtools voor smartphones, wat het gebruik van QR-codes overbodig maakt.

Pages