• Visual System Solutions

    Door hoge kwaliteit met toonaangevende technologie te combineren, biedt Panasonic Visual System Solutions u de meest innovatieve producten ter wereld.

    Displays HDVC Projectors
  • Brochure

Wat is er nieuw

Panasonic introduceert reeks high-end interactieve displays voor openbare informatievoorziening

Panasonic introduceert een reeks high-end interactieve displays voor openbare informatievoorziening. Panasonic komt binnenkort met twee nieuwe robuuste en nauwkeurige interactieve...

Nieuwe draagbare projectoren van Panasonic met verbeterde draadloze connectiviteit

Nieuwe draagbare projectors krijgen connectiviteit. Het Panasonic-assortiment van draagbare projectors met hoge helderheid wordt opgefrist met een aantal verbeteringen op...

Prolight + Sound 2017

Prolight + Sound 2017. Experience a new level of event production and recording.

Panasonic vervangt garantie voor professionele displays

Panasonic vervangt garantie voor professionele displays. Klanten van Panasonic profiteren binnenkort van nog betere ondersteuning van hun professionele displays,...

Panasonic met nieuwe projectoren en bewegende laserprojectie op ISE 2017

Panasonic heeft vandaag (dinsdag 7 februari 2017) de lancering aangekondigd van een nieuwe laserprojector van 20.000 lumen, als tegenhanger van de PT-DZ21K, de bestverkochte hogehelderheidsprojector in Europa.

Assortiment draagbare projectoren van Panasonic klaar voor een snelle opstart

Panasonic heeft vandaag (7 februari 2017) op ISE 2017 in Amsterdam een serie gebruiksvriendelijke, lichte, draagbare projectors met hoge helderheid voor het onderwijs en het bedrijfsleven aangekondigd.

Panasonic LinkRay maakt gegevensoverdracht via licht mogelijk

Het op licht gebaseerde gegevensdistributieplatform dat Panasonic op ISE 2016 als concept introduceerde, wordt uitgerold.

Panasonic onthult nieuwe serie E-LED-displays

Panasonic heeft bezoekers op ISE 2017 een blik gegund op de SF2-serie, een nieuwe reeks E-LED-displaypanelen die zijn gemaakt voor de digitale informatievoorziening.

Panasonic lanceert nieuwe displayserie voor 4K-videowand

Panasonic staat op het punt een nieuw assortiment lcd-videowandschermen te introduceren, de LFV8-serie, met de mogelijkheid om met behulp van DisplayPort 4K-beelden weer te geven in een 2x2-configuratie en groter.

Panasonic introduceert betaalbare whiteboardtechnologie

Panasonic komt met twee nieuwe touchpaneldisplays, die communicatie via digitale whiteboards binnen het bereik van bedrijven en het onderwijs brengen.

Panasonic komt met laseruitvoering van populaire projector

Panasonic introduceert op ISE 2017 een nieuwe projector van 20.000 lumen, als metgezel met laserlichtbron van de best verkochte hogehelderheidsprojector van Europa, de PT-DZ21K.

Panasonic vernieuwt assortiment draagbare projectoren

Panasonic kondigt twee nieuwe series draagbare projectoren aan, waaronder een nieuw assortiment short-throw projectoren met een langere levensduur, hogere lichtopbrengst en draadloze mogelijkheden waarmee op scholen en in vergaderruimten na inschakelen direct kan worden gewerkt.

Panasonic breidt assortiment professionele displays uit

Panasonic lanceert nog vóór de ISE van komende maand een 65-inch display waarmee het zijn assortiment digitale informatieschermen met netwerkondersteuning uitbreidt.

Panasonic zoomt in op laserprojectortechnologie voor live evenementen tijdens ISE 2017

Panasonic introduceert op ISE 2017 een nieuwe projector van 20.000 lumen, die de best verkochte hogehelderheidsprojector van Europa, de PT-DZ21K, gaat vervangen.

Panasonic komt met verbeterde versie van de Space Player

De update van de Space Player™, de hybride verlichtingsprojector van Panasonic, heeft nieuw inhoudsbeheer en verbeterde helderheid.

Panasonic en Atlona bieden nieuw AV-pakket voor vergaderruimtes aan

Panasonic's professional displays are now available as part of an easy meeting room solution bundle, thanks to a partnership with leading AV connectivity company Atlona.

Panasonic wint vergelijkend laseronderzoek van Pure AV
Panasonic introduceert helderste laserprojector voor grote evenementen

Panasonic heeft een SOLID SHINE-fosforlaserprojector met een lichtopbrengst van 31.000 lumen geïntroduceerd, die speciaal is ontworpen voor gebruik op grote locaties.

Panasonic ontwikkelt projector die 10 jaar zonder onderhoud kan

Panasonic heeft een nieuwe short-throw laserprojector gelanceerd voor toepassingen in controlekamers, met een uitgebreide levensduur tot wel 10 jaar.

Panasonic vergroot assortiment netwerkschermen voor digital signage

Met de introductie van de EF1-serie heeft Panasonic het assortiment elektronische informatieschermen uitgebreid. Aan de LFE8-serie, die in 2015 op de ISE werd geïntroduceerd, zijn 84-, 75- en 32-inch schermen toegevoegd.

ISE 2017

Voor meer info klik hier

Bezoek ons Virtueel Museum

In ons virtueel museum stellen wij u graag een reeks technologieën en oplossingen voor, allen bestemd voor specifieke toepassingen binnen de Museum en Erfgoed sector.