• Nieuws

Nieuws

19/07/2017

Panasonic introduceert vandaag een complete lijn professionele camera’s met ingebouwde Network Device Interface (NDI)-ondersteuning. Met de derde versie van deze NDI-ondersteuning, versterkt met een nieuwe hoge-efficiëntie modus, kunnen Panasonic PTZ-camera’s rechtstreeks aangesloten worden op een NDI-netwerk.

3/06/2017

Op de Cine Gear Expo 2017 in Los Angeles heeft Panasonic een nieuwe 5.7K camcorder gepresenteerd: de AU-EVA1. De AU-EVA1 wordt gepositioneerd tussen de Panasonic Lumix GH5 4K-systeemcamera en de VariCam LT 4K-camcorder.

23/04/2017

Panasonic heeft op de NAB 2017 meer informatie vrijgegeven over het prototype van de 360-gradencamera die voor het eerst te zien was op de IBC en die vanaf augustus in Nederland leverbaar is. Het systeem, dat bestaat uit een camerakop en een basisunit, produceert met vier camera's 360-gradenvideo in niet-gecomprimeerde 4K met een 2:1 beeldverhouding. Dankzij de realtime live stitchfunctie en de extreem lage latency levert het systeem een uitstekende beeldreproductie; vergelijkbaar met beeld dat gemaakt is met post-stitching.

6/01/2017

Panasonic heeft een overeenkomst getekend met de Berliner Philharmoniker (BPH) om samen te werken aan de ontwikkeling van audiovisuele technologieën, waaronder verbeterde 4K/HDR video en hogeresolutie-audioplatforms. Deze samenwerking ging van start op 1 januari 2017 en is bedoeld om de mogelijkheden te verkennen van een authentieke live-ervaring van een concertzaal thuis en in de auto te creëren.

Pages