• Nieuws

Nieuws

6/01/2017

Panasonic heeft een overeenkomst getekend met de Berliner Philharmoniker (BPH) om samen te werken aan de ontwikkeling van audiovisuele technologieën, waaronder verbeterde 4K/HDR video en hogeresolutie-audioplatforms. Deze samenwerking ging van start op 1 januari 2017 en is bedoeld om de mogelijkheden te verkennen van een authentieke live-ervaring van een concertzaal thuis en in de auto te creëren.

12/12/2016

Panasonic en NewTek komen met NewTek AutoLink™, een nieuwe softwaretoepassing waarmee PTZ-camera's in een netwerk worden gedetecteerd en automatisch worden geconfigureerd. De aanwezigheid van IP-camera's wordt automatisch waargenomen door NewTek TriCaster® en de IP-serie Video Mix Engine. De camera’s zijn daardoor ook toegankelijk in netwerkworkflows voor videoproductie, zonder dat ze geconfigureerd moeten worden. Dat bespaart kostbare bandbreedte en systeembronnen.

9/09/2016

Panasonic heeft op de IBC 2016 zijn 4K-assortiment versterkt met de introductie van een aantal nieuwe producten en updates, waaronder een nieuwe 4K-productiecamcorder, aanpassingen in de Media-over-IP-technologie en workflowverbetering.

9/09/2016

Panasonic kondigt vandaag op de IBC 2016 een nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™ 3 aan - de AU-XPD3. De AU-XPD3, die is uitgerust met Thunderbolt™ 3 voor gegevensoverdracht met 10 Gbps, bereikt opmerkelijk hoge overdrachtssnelheden, waardoor een supersnelle workflow mogelijk wordt.

Pages