• Broadcast & ProAV en Industrial Medical Vision

    Remote Camera 4K VariCam Mixers Studio Camera AVCCam P2HD IMV
  • VariCam LT

    VariCam, Professional 4K Camcorder,
  • panasonic, professional camera, medical camera, IMV IMV

Wat is er nieuw

FILTEREN PER CATEGORIE
  • All
  • Broadcast & ProAV
IBC 2016

IBC 2016

Panasonic komt met nieuwe palm-camcorder op instapniveau

Panasonic heeft een nieuwe palm-camcorder aangekondigd die is bedoeld voor semiprofessionele videomakers op evenementen, als vervanging van de populaire AG-AC90.

NAB 2016: Panasonic breidt assortiment studiocamera's uit

Panasonic heeft op de NAB 2016 de onmiddellijke beschikbaarheid aangekondigd van het 4K-systeem AK-UC3000 en de AK-HC5000, die 1080p-beelden levert met 240 fps. Daarmee wordt het assortiment studiocamera’s aanzienlijk uitgebreid.

4K-camera-assortiment van Panasonic uitgebreid

Panasonic heeft de introductie aangekondigd van twee kostenefficiënte camcorders met sterke zoomfuncties en een geïntegreerde lens – een uitbreiding van het assortiment professionele 4K-camera's.

Panasonic en Canon demonstreren tijdens NAB 2016 een oplossing voor 4K-video over IP

Panasonic gebruikt de NAB 2016 als gelegenheid om de resultaten te laten zien van een samenwerking met Canon Inc. aan een voorgestelde VoIP-oplossing (Video over IP), waarvoor de onlangs ontwikkelde VoIP-gateway voor 4K en HD wordt gebruikt.

MEDIAPRO kiest Panasonic voor El Clásico in 4K

MEDIAPRO heeft de Panasonic AK-UC3000 gebruikt voor de eerste live uitzending in 4K van ‘El Clásico’, de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid.

PANASONIC ADDS VARICAM LT TO CINEMA LINEUP

Panasonic breidt haar camera-assortiment verder uit met de VariCam LT, een compacte lichtgewicht camera die beschikt over vergelijkbare functies als de 4K VariCam 35. Met de VariCam LT kunnen opnames in zowel 4K (4096 x 2160) als UHD (3840 x 2160) gemaakt worden en de camera beschikt over een hoge gevoeligheid, een laag geluidsniveau, een breed dynamisch bereik en filmische scherptediepte.

HET BESTE VAN BROADCAST TE BEKIJKEN OP ISE 2016

Panasonic heeft op de ISE 2016 zijn broadcastproducten voor live videoproducties van evenementen en voorstellingen getoond.

Voetbalwedstrijd Real Madrid- FC Barcelona voor het eerst in 4K

Eerste live Mediapro-productie van "El Clasico" in Ultra-High Definition met Panasonic-camera's

Wereldwijde introductie van commerciële bundel van Panasonic en LiveU

Panasonic en LiveU hebben samen een pakket geïntroduceerd dat bestaat uit camera's van Panasonic en de ultrakleine veldunit van LiveU.

Panasonic demonstreert nieuw liveproductie-aanbod op IBC'15

Panasonic showcases new Live production lineup at IBC’15. Panasonic has introduced its new range of 4K cameras, studio cameras and switchers in Europe...

VariCam maakt zijn debuut bij de BBC bij de uitzending van Doctor Foster

Doctor Foster, een gloednieuwe vijfdelige dramaserie op de BBC, is de eerste Britse serie waarvoor de Panasonic VariCam 35 gebruikt wordt. 

PANASONIC EN GRASS VALLEY KONDIGEN TESTS MET VIDEO OVER IP AAN

Panasonic en Grass Valley kondigden op IBC’15 in Amsterdam een ontwikkelingspartnerschap aan.

PANASONIC KONDIGT REEKS VARICAM-UPGRADES AAN

Panasonic kondigde op IBC’15  verschillende upgrades en verbeteringen aan voor de belangrijkste 4k-productiecamera van het bedrijf, de VariCam 35. Deze camera wordt veel gebruikt voor de productie van natuurproducties, series en films.

PANASONIC KONDIGT UPGRADES VOOR P2 CAST-CLOUD AAN

Panasonic kondigt op IBC’15 een reeks upgrades aan voor het op P2 Cast-cloud gebaseerde nieuwsproductiesysteem. 

Panasonic kondigt allereerste 4K PTZ-camera voor videobranche aan

Panasonic heeft op de INFOMCOMM in Orlando (VS) de eerste geïntegreerde 4K PTZ-camera voor de professionele videobranche onthuld

IBC 2015

IBC 2015. .

Panasonic biedt gratis firmware upgrade voor de AJ-PX270 P2HD handheld
Free firmware upgrade expands news and production applications for Panasonic AJ-PX270 P2HD handheld. Panasonic has announced a free firmware upgrade for...
SAP en Panasonic lanceren gezamenlijk initiatief voor automatische wedstrijdanalyse in het voetbal
SAP SE en Panasonic (PSCEU) hebben vandaag een gezamenlijk initiatief aangekondigd dat de analyse van voetbalwedstrijden grondig zal veranderen.
Panasonic presenteert VariCam voor workflow-optimalisatie op IBC 2014
Panasonic (PSCEU) heeft op IBC 2014 de langverwachte VariCam geïntroduceerd, het paradepaardje van een groot aantal producten en innovaties waarmee film- en tv-productie heel wat eenvoudiger zal worden. Naast de nieuwe VariCam onthulde de specialist in broadcasting ook een superlichte schoudercamera voor Electronic News Gathering, videotransmissie en bewerking in de Cloud, een zeer gebruiksvriendelijk systeem voor remote camerabediening, en een compacte switcher.

Professional Camera Solutions Praktijkvoorbeelden

Kijk hoe de Professional Camera Solutions van Panasonic zijn gebruikt in de verschillende sectoren.

Panasonic Roadshow 2016

Want to discover how our complete range of visual solutions can put your business ahead of the competition? Join Panasonic at our Europe-wide Roadshow 2016.