• Broadcast & ProAV en Industrial Medical Vision

    Remote Camera 4K VariCam Switchers Studio Camera Camcorder P2HD IMV
  • Panasonic @ NAB 2017
  • panasonic, professional camera, medical camera, IMV IMV

Wat is er nieuw

FILTEREN PER CATEGORIE
  • All
  • Broadcast & ProAV
Panasonic versterkt assortiment liveproductiesystemen op NAB

Panasonic geeft liveproductiesystemen een boost op NAB - CZ-versie. Panasonic heeft op de NAB 2017 van de gelegenheid gebruik gemaakt om meer informatie bekend te maken over het prototype van zijn 360-graden...

Prolight + Sound 2017

Prolight + Sound 2017. Experience a new level of event production and recording.

Berliner Philharmoniker en Panasonic werken samen voor technologie-ontwikkeling

Panasonic heeft een overeenkomst getekend met de Berliner Philharmoniker (BPH) om samen te werken aan de ontwikkeling van audiovisuele technologieën, waaronder verbeterde 4K/HDR video en hogeresolutie-audioplatforms.

NewTek en Panasonic vereenvoudigen IP-configuratie

Panasonic en NewTek komen met NewTek AutoLink™, een nieuwe softwaretoepassing waarmee PTZ-camera's in een netwerk worden gedetecteerd en automatisch worden aangesloten.

Filmfestival Camerimage 2016

Filmfestival Camerimage 2016. Panasonic is er trots op officieel sponsor te zijn van het internationale filmfestival Camerimage 2016 in Bydgoszcz (Polen).

Panasonic kondigt op IBC 2016 nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™3 aan

Panasonic kondigt vandaag op de IBC 2016 een nieuw expressP2-kaartstation met Thunderbolt™ 3 aan - de AU-XPD3.

Panasonic focust tijdens IBC 2016 op 4K, MOIP en HDR

Panasonic heeft op de IBC 2016 zijn 4K-assortiment versterkt met de introductie van een aantal nieuwe producten en updates, waaronder een nieuwe 4K-productiecamcorder, ontwikkelingen in de Media-over-IP-technologie en workflowverbeteringen.

Panasonic AVC Ultra-LongG krijgt complete end-to-end Avid-workflowondersteuning

Panasonic en Avid® hebben de eerste complete end-to-end workflowondersteuning aangekondigd voor het videoformaat AVC Ultra-LongG. Hierdoor kunnen producers en omroepen nu profiteren van het uiterst efficiënte compressiesysteem van Panasonic en tegelijk gebruik blijven maken van de gestroomlijnde workflows waaraan ze gewend zijn.

Panasonic en Codex presenteren een nieuw RAW VariCam-systeem op IBC 2016

Panasonic presenteert op IBC 2016 een nieuwe versie van de VariCam 35 die geschikt is voor professionele film en die is uitgerust met een gezamenlijk ontwikkelde Codex-recorder waarmee ongecomprimeerde 4K RAW-beelden kunnen worden opgenomen.  

Panasonic-camera’s gebruikt in het eerste Europese 4K-zendvoertuig van NEP

Zwitserse voetbalfans zullen de matchen van de Raiffeisen Super League in Ultra High Definition (UHD) kunnen bekijken dankzij de AK-UC3000 van Panasonic en het nieuwe zendvoertuig van NEP.

IBC 2016

IBC 2016

Panasonic komt met nieuwe palm-camcorder op instapniveau

Panasonic heeft een nieuwe palm-camcorder aangekondigd die is bedoeld voor semiprofessionele videomakers op evenementen, als vervanging van de populaire AG-AC90.

NAB 2016: Panasonic breidt assortiment studiocamera's uit

Panasonic heeft op de NAB 2016 de onmiddellijke beschikbaarheid aangekondigd van het 4K-systeem AK-UC3000 en de AK-HC5000, die 1080p-beelden levert met 240 fps. Daarmee wordt het assortiment studiocamera’s aanzienlijk uitgebreid.

4K-camera-assortiment van Panasonic uitgebreid

Panasonic heeft de introductie aangekondigd van twee kostenefficiënte camcorders met sterke zoomfuncties en een geïntegreerde lens – een uitbreiding van het assortiment professionele 4K-camera's.

Panasonic en Canon demonstreren tijdens NAB 2016 een oplossing voor 4K-video over IP

Panasonic gebruikt de NAB 2016 als gelegenheid om de resultaten te laten zien van een samenwerking met Canon Inc. aan een voorgestelde VoIP-oplossing (Video over IP), waarvoor de onlangs ontwikkelde VoIP-gateway voor 4K en HD wordt gebruikt.

MEDIAPRO kiest Panasonic voor El Clásico in 4K

MEDIAPRO heeft de Panasonic AK-UC3000 gebruikt voor de eerste live uitzending in 4K van ‘El Clásico’, de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid.

PANASONIC ADDS VARICAM LT TO CINEMA LINEUP

Panasonic breidt haar camera-assortiment verder uit met de VariCam LT, een compacte lichtgewicht camera die beschikt over vergelijkbare functies als de 4K VariCam 35. Met de VariCam LT kunnen opnames in zowel 4K (4096 x 2160) als UHD (3840 x 2160) gemaakt worden en de camera beschikt over een hoge gevoeligheid, een laag geluidsniveau, een breed dynamisch bereik en filmische scherptediepte.

HET BESTE VAN BROADCAST TE BEKIJKEN OP ISE 2016

Panasonic heeft op de ISE 2016 zijn broadcastproducten voor live videoproducties van evenementen en voorstellingen getoond.

Voetbalwedstrijd Real Madrid- FC Barcelona voor het eerst in 4K

Eerste live Mediapro-productie van "El Clasico" in Ultra-High Definition met Panasonic-camera's

Wereldwijde introductie van commerciële bundel van Panasonic en LiveU

Panasonic en LiveU hebben samen een pakket geïntroduceerd dat bestaat uit camera's van Panasonic en de ultrakleine veldunit van LiveU.

Professional Camera Solutions Praktijkvoorbeelden

Kijk hoe de Professional Camera Solutions van Panasonic zijn gebruikt in de verschillende sectoren.

Panasonic Roadshow 2016

Want to discover how our complete range of visual solutions can put your business ahead of the competition? Join Panasonic at our Europe-wide Roadshow 2016.