Toughbook gaat de uitdagingen van de farmaceutische sector aan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en productiviteit van uw mensen op de baan en on site? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overwinnen?

Klik op de onderstaande vragen om de oplossingen te ontdekken die wij  te bieden hebben…

Een optimale efficiëntie en productiviteit garanderen, ongeacht de omgeving
Ja, dat is mijn uitadaging

U denkt dat u de nieuwste technologie niet overal kan worden ingezet waar uw laboratorium- en mobiele testteams werken?

Toughbooks staan klaar om u van mening te doen veranderen. Connectiviteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties van militair niveau zorgen ervoor dat zij klaar staan om overal te worden ingezet waar u ze nodig heeft. Zo maximaliseren zij de productiviteit van elk van uw mensen.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

Real-time toegang tot toepassingen en gegevens in de meest uitdagende situaties
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks blijven werken waar andere technologie faalt. Nu hebben uw mensen op de baan en on site  toegang tot de gegevens en toepassingen die zij ter plaatse nodig hebben, in de meest moeilijke omgevingen. En dit in een digitaal en volledig bewerkbaar formaat. De wijde waaier aan verschillende schermgroottes en form factors betekent dat Toughbooks perfect inspelen op de vereisten van mobiel werken in de industriële sector en de rekenkracht die zij bezitten stelt hen in staat zelfs de meest complexe technische documentatie te verwerken.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

Elke vorm van besmetting vermijden
Ja, dat is mijn uitadaging

Dankzij het ventilatorloze ontwerp en met modellen zoals de CF-H2 die bestand zijn tegen 42 soorten ontsmettingsmiddelen en die voldoen aan de EU-certificaties voor ziekenhuisveiligheid, zijn Toughbooks uitermate geschikt voor omgevingen waar hygiëne van cruciaal belang is. Vooral als besmetting geen optie is bij verplaatsingen van laboratorium naar laboratorium.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

Draagbaarheid / Mobiliteit
Draagbaarheid / Mobiliteit

De farmaceutische industrie beslaat uiteenlopende omgevingen - wat betekent dat mobiliteit cruciaal is. Kleine, vast monteerbare form factors en unieke eigenschappen zoals een geïntegreerd handvat zorgen ervoor dat Toughbooks met u meegaan waar u ze nodig heeft.

 

Hygiëne
Hygiëne

Met een ontwerp zonder ventilator en met modellen zoals de CF-H1 die resistent zijn tegen 42 types ontsmettingsmiddelen en die voldoen aan de EU-certificaties voor ziekenhuisveiligheid, zijn Toughbooks uitermate geschikt voor omgevingen waar hygiëne kritiek is.

 

Gegevensbeveiliging
Gegevensbeveiliging

Naast wachtwoordhulpmiddelen, BIOS Kill, TPM en een slot voor de harde schijf worden Toughbooks geleverd met Recover Pro beveiligings- en back-up software. Uw gegevens lopen dus nooit gevaar.

 

Batterij-autonomie
Batterij-autonomie

Toughbooks hebben een nieuw ontworpen accu en een speciaal aangepast stroombeheersysteem. Hierdoor kunnen zij tot wel 8 uur werken op één enkele acculading.