• Lagere TCO

Lagere Total Cost of Ownership

Als u een Panasonic Toughbook kiest, kiest u ervoor om uw gegevens – en uw investering in technologie – te beschermen en te beveiligen.

Uit recente onderzoeken blijkt dat één op de tien standaard notebooks kapotgaat door schade aan de hardware. Het vaakst beschadigd worden het scherm en de harde schijf. De gemiddelde kost van een beschadigde notebook kan al snel oplopen tot meer dan €3000.

Dankzij zijn sterke betrouwbaarheid, duurzaamheid en beveiliging is het schade- en uitvalpercentage bij een Toughbook uiterst gering. Dit betekent dat een grotere initiële investering zich snel terugverdient tijdens de gehele levensduur van uw toestel.

Betrouwbaarder dan de rest

Het vermogen van Toughbooks om te blijven werken in om het even welke condities werd ook aangetoond in een sectoronderzoek waarbij het gemiddelde jaarlijkse uitvalpercentage van een gewone laptop PC zich situeert rond 24%, terwijl dit voor een Panasonic Toughbook slechts 2,43% is.*

*Vergelijking van werkelijke Panasonic Toughbook gegevens met concurrentiegegevens uit PC Magazine zoals verstrekt door gebruikers in september 2008.