• Nieuws

Nieuws

17/07/2017
Door mobiele medewerkers uit te rusten met robuuste notebooks, tablets en handhelds kunnen bedrijven in vijf jaar tijd 15% op hun TCO besparen. Dat blijkt uit een onderzoek door IDC in opdracht van Panasonic Business. Voor dit onderzoek werden meer dan 800 IT decision makers geïnterviewd om een volledig inzicht te krijgen in de totale kosten als gevolg van schade aan notebooks, tablets en handhelds.
6/07/2017
Vernieuwd platform op Toughpad FZ-N1 verbetert leveringen van Medux' Medipoint filialen Medux, een van Nederland’s grootste welzijnsorganisaties, heeft haar logistieke platform vernieuwd voor haar verschillende chauffeurs om de dienstverlening voor levering van hulpmiddelen naar mensen thuis, voor zowel uitleen als langdurend gebruik,  te optimaliseren.
Dit platform bestaat uit 120 robuuste FZ-N1 handhelds van Panasonic in combinatie met software van Sigmax voor alle chauffeurs van Medipoint.
29/06/2017

Toen de rugged laptops van Waterleiding Maatschappij Limburg (WML), halverwege 2016 aan vervanging toe waren adviseerde en leverde partner ARP de Panasonic Toughbook CF-20. Sindsdien is WML weer helemaal klaar voor het zware werk.

Jerry Sordam van WML geeft aan: “De Toughbooks van onze monteurs gingen al meer dan 4 jaar mee, dat is het voordeel van Panasonic Toughbooks –ze zijn niet kapot te krijgen.” De nieuwe rugged notebooks moesten aan dezelfde criteria voldoen; bestand tegen modder en regen, een krachtige accu en voldoende power om zware software te draaien.

9/06/2017

Op 15 mei bracht Kazuhiro Tsuga, de president van Panasonic, een bezoek aan het PostNL distributiecentrum in Halfweg in Nederland.
Hij ontmoette er Gerrit Mastenbroek, Lid van het Executive Committee PostNL.

 

Pages