• Nieuws

Nieuws

24/10/2017
Hollander Techniek, technische dienstverlener voor integrale oplossingen in utilities, industrie en retail, gaat haar monteurs vanaf nu uitrusten met de nieuwe business-rugged CF-XZ6 detachable notebooks van Panasonic Toughbook ter vervanging van hun bestaande Panasonic Toughbook CF-C2 convertible notebooks.
9/10/2017

Het Nederlandse onderzoeksteam Brainfly onderzoekt het effect van de veranderende zwaartekracht op hersenfuncties, waarbij de nadruk ligt op onderzoek naar de mogelijkheden van brain-computer interfaces (BCI) in de ruimte. Het team zal Toughbook notebooks gebruiken om tijdens parabolische vluchten hersenfuncties in gewichtloze toestand te testen. De studie van BrainFly wordt ondersteund door de European Space Agency (ESA).

5/10/2017

Panasonic Computer Product Solutions heeft een contract met Proximus, de voornaamste telecommunicatieleverancier in België, gewonnen voor de gefaseerde vernieuwing van ongeveer 3.500 laptops voor service engineers. Panasonic levert al 18 jaar notebooks waarmee de onderhoudsmonteurs van Proximus netwerken bij hun klanten installeren, onderhouden en upgraden.

20/09/2017

De Material Handling dag is een uniek congres voor de logistieke sector met de laatste ontwikkelingen op vlak van material handling-systemen en -oplossingen en automatisering.
Dit event gaat door op 27 september in 's-Hertogenbosch, waarbij deelnemers tijdens workshops en netwerkmomenten alles leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van robotisering en gemechaniseerde logistiek.

Pages