• Nieuws

Nieuws

13/09/2016
De nieuwe AMTS van Panasonic is ontwikkeld in nauwe samenwerking met autofabrikanten

Den Bosch, 13 september 2016. Panasonic lanceert vandaag op de Automechanika in Frankfurt de Panasonic Automotive Mobile Test Solution (AMTS), de nieuwste in-line testoplossing voor de automotive industrie. De AMTS werd ontworpen door Panasonic Global Design Solutions in samenwerking met enkele grote automobielfabrikanten. De oplossing combineert technologie voor efficiënte productie en initialisatie van voertuigen en kan ook eenvoudig in de IT-omgeving van autobedrijven geïntegreerd worden.

30/08/2016
Focus ligt nu op de Europese markt voor rugged handhelds met 55% groei

Den Bosch, 30 augustus 2016. Panasonic kende in 2015 een sterke groei op de Europese markt voor rugged notebooks en tablets, aldus marktanalist VDC Research. Op dit moment zijn de Panasonic rugged devices de meest succesvolle toestellen in heel Europa met een marktaandeel van 66% in het segment van rugged notebooks en convertibles en een marktaandeel van 59% in het segment van rugged tablets.

16/08/2016
Driekwart van de deelnemers geeft voorkeur aan FZ-N1 met barcodescanner omwille van scansnelheid, gebruiksgemak en ergonomie

Den Bosch, 16 augustus 2016. Onderzoeksbureau Opinion Matters voerde recentelijk een benchmark uit voor mobiele apparaten met barcodescanners. Acht logistiek-, warehousing- en distributiemedewerkers, die dagelijks mobiele scanapparaten gebruiken, werden uitgenodigd voor een benchmark met drie verschillende handheld tablets.

14/07/2016
Keuze tussen consumentenapparatuur of professionele apparatuur moet een zakelijke beslissing zijn.

Pages