Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Computer Product Solutions

    CF-20 CF-31 CF-19 CF-D1 CF-53 CF-54 CF-C2 FZ-Y1 FZ-Y1 Performance CF-AX3 CF-LX3 FZ-G1 FZ-M1 FZ-E1 FZ-X1 FZ-B2 FZ-F1 FZ-N1
  • manufacturing
  • CF-20 multi-sector video
  • FSU

Wat is er nieuw

Jost Group rust trucks uit met ingebouwde Toughpad FZ-G1 tablets
Onze partner 4i S.A. in Luxemburg heeft recentelijk de trucks van transport en logistics aanbieder Jost Group uitgerust met ingebouwde Toughpad FZ-G1 tablets om de wachttijden voor haar bestuurder te verminderen en de efficiëntie te verhogen...
Panasonic komt met krachtige upgrades voor Toughbook CF-D1
De nieuwe CF-D1mk3 biedt hogere prestaties met een lager energieverbruik , waardoor het de krachtigste diagnostische programma’s kan draaien.
Logistiek dienstverlener Katoen Natie optimaliseert magazijnbeheer met Toughpad FZ-M1
Om haar logistieke processen in goede banen te leiden, heeft logistieke dienstverlener Katoen Natie haar huidige Warehouse Management Systeem (WMS) verder ontwikkeld op de Toughpad FZ-M1.
Panasonic komt met upgrade van de Toughbook CF-54 semi-rugged notebook
Met de Toughbook CF-54mk2 richt Panasonic zich vooral op mobiele professionals zoals inspectiemedewerkers, architecten, overheids- en veiligheidspersoneel, maar ook op monteurs in technische sectoren zoals automotive, service en maintenance...
Efficiënter politiewerk bij Belgische Politiezone Brasschaat dankzij Toughpad FZ-X1
Door de ontwikkeling van een nieuw platform dat op de Toughpad FZ-X1 draait, is de politiezone van het Belgische Brasschaat erin geslaagd de administratieve druk voor verkeersinbreuken aanzienlijk te verminderen.
Wit-Gele Kruis van Antwerpen investeert met Toughpad FZ-G1 in verdere professionalisering van de zorg
De 900 verpleegkundigen van Belgische thuiszorgorganisatie Wit-Gele Kruis van Antwerpen gebruiken sinds kort een gloednieuwe zorgapplicatie die op de Toughpad FZ-G1 draait...
Panasonic Toughpad introduceert lichte en fully-rugged handheld tablets op Mobile World Congress
De schuingeplaatste, ergonomische barcodelezer van de nieuwe Toughpad FZ-N1 en FZ-F1 zorgt voor optimaal gebruiksgemak en snelle verwerking...
Panasonic Toughpad FZ-B2 maakt de inzameling van lege batterijen door Stibat efficënter en veiliger
Panasonic lanceert met de Toughbook CF-20 de eerste fully rugged detachable op de markt
De Toughbook CF-20 is de eerste fully rugged detachable ter wereld met Windows 10 Pro en de 6e generatie Intel® CoreTM vProTM-processortechnologie.
Panasonic op ICT en Logistiek van 10 tot 13 november 2015 in Jaarbeurs Utrecht
Ook dit jaar is Panasonic opnieuw aanwezig op de ICT&Logistiek beurs met de nieuwste rugged tablets, notebooks, handheld tablets en security-oplossingen voor de logistieke sector...
Panasonic introduceert Performance-versie van 4K-tablet met groot scherm
De Performance-versie van de Toughpad FZ-Y1 20-inch 4K tablet is een ideale tool voor designers, engineers en architecten en is gecertificeerd voor SOLIDWORKS.
Toughpad & Toughbook op Europort van 3 t/m 6 november in Ahoy Rotterdam
De nieuwste Toughpad en Toughbook devices voor de maritieme industrie op Europort...
Panasonic voorspelt verschuiving van zakelijke laptops naar hybrides in Europa en de Benelux
Uit onderzoek blijkt dat de laptop nog steeds het belangrijkste mobiele apparaat is bij zakelijke gebruikers in Europa. Ook in de Benelux gebruikt 92% van de zakelijke gebruikers bij voorkeur een laptop. Hybride apparaten, zoals convertibles of detachables zijn sterk in opkomst...
Servicemonteurs van Peinemann Nederland krijgen 20 extra Toughbook CF-C2’s
Na de positieve ervaringen met de eerste CF-C2-toestellen, heeft Peineman besloten nog eens 20 servicemonteurs uit te rusten met de CF-C2.
Panasonic Toughbook op Heliview Field Service Management 2015
Panasonic Toughbook is dit jaar opnieuw aanwezig op het Heliview Field Service Management 2015 Congres op 24 september in Den Bosch.
Servicemonteurs van Uni Carriers in Benelux werken sinds dit voorjaar met de Toughpad FZ-G1
Vanaf dit voorjaar werken de 110 servicemonteurs van Uni Carriers met de Toughpad FZ-G1 om zo een optimale service aan hun klanten te bieden.
Toughpad neemt het op tegen Tough Mudder
In juli van dit jaar besloot een team onverschrokken Toughpad-specialisten samen met onze Toughpad-technologie deel te nemen aan een van de zwaarste sportevenementen ter wereld: Tough Mudder.
Toughpad FZ-X1 en FZ-E1 5-inch handheld tablets nu ook met ATEX-certificering beschikbaar
De Panasonic Toughpad FZ-E1 ATEX en FZ-X1 ATEX tablets combineren de voordelen van handhelds, tablets en smartphones en zijn gecertificeerd voor gebruik in Zone 2-omgevingen.
Nieuwe versies van de Toughpad 4K-tablets gelanceerd
De nieuwe Toughpad FZ-Y1 is een krachtige upgrade van de 20-inch 4K Toughpad-tablet en is beschikbaar in een standard- en een value-versie...
Artsen van Huisartsenpost Nijmegen gebruiken de Toughpad FZ-M1 bij hun rondes
Sinds kort gaan de artsen op stap met de 7 inch Toughpad FZ-M1, die is ingebouwd in de voertuigen van dienstdoende artsen.

Krachtige technologie voor service- en installatiebedrijven

Ontdek waarom servicemonteurs en mobiele professionals van nuts-, onderhouds- en installatiebedrijven voor ons kiezen.

Whitepapers

Bekijk rapporten en onderzoeken van Panasonic Toughbook, die zijn uitgevoerd in samenwerking met erkende instituten en sectorexperts.