• Nieuws en evenementen
    News and events homepage image

Nieuws

1/11/2016

Panasonic introduceert de kleine betaalbare KX-HTS32, een nieuwe compacte hybride IP-PBX die beantwoordt aan de specifieke communicatie-, rendabiliteits- en mobiliteitseisen van kleine bedrijven en gebruikers met thuiskantoor. De KX-HTS32 kan worden gebruikt ingezet om een geheel nieuwe communicatieoplossing op maat te creëren met zowel klassieke als IP telefonie

31/10/2016

Panasonic lanceert twee snelle A3-scanners voor grote volumes. Deze zijn speciaal ontworpen om bij grote organisaties de efficiëntie van het scannen en de productiviteit te verhogen. Beide scanners, de KV-S8127 en de KV-S8147, beschikken over zeer hoge scansnelheden met respectievelijk 120 en 140 pagina's per minuut. Bovendien zijn ze uitgerust met productiviteitsverhogende functies zoals automatische voorbeeldweergave, automatisch opnieuw scannen, software voor gecentraliseerd beheer op afstand en ingebouwde beeldverwerking. 

28/09/2016

Panasonic kondigt de lancering aan van de nieuwste telg in het assortiment bedrijfscommunicatiesystemen: de KX-NSX. De nieuwe communicatieserver is speciaal ontworpen om bedrijven de flexibiliteit te bieden om overal en via elk gewenst apparaat klanten te woord te staan.

9/06/2016

Panasonic heeft zijn assortiment flatbedscanners uitgebreid met twee nieuwe modellen, die zijn ontworpen om de efficiëntie van uiteenlopende bedrijven te verhogen.

De A3-kleurendocumentscanners (KV-S7077 en KV-S7097) zijn gericht op de financiële sector, de horeca, de gezondheidszorg en de juridische sector en werken met een hoge snelheid zonder in te leveren op kwaliteit.