• Communication Solutions

  Het assortiment Communication Solutions van Panasonic is het resultaat van tientallen jaren ervaring in het leveren van toonaangevende, innovatieve en wereldwijd erkende technologie.

  Printers and Fax Range SIP PBX Scanners HDVC
 • Ultimate connectivity wherever you happen

  to be

  Panasonic UC PRO unified communication solution.

  UC PRO
 • NTV Series

Wat is er nieuw

FILTEREN PER CATEGORIE
 • All
 • PBX/SIP
 • Scanner
Panasonic lanceert twee nieuwe A3-scanners voor de zakelijke markt

Panasonic heeft twee snelle A3-scanners voor grote volumes onthuld die speciaal zijn ontworpen om in grote organisaties de efficiëntie van het scannen en de productiviteit naar een hoger niveau te tillen.

Hybride IP-PBX van Panasonic verbetert communicatie bij kleine bedrijven

Panasonic heeft een nieuwe compacte hybride IP-PBX geïntroduceerd die is afgestemd op de specifieke communicatie-, rendabiliteits- en mobiliteitseisen van kleine bedrijven en gebruikers met kantoor aan huis.

Panasonic introduceert nieuw telefonieplatform

Panasonic heeft de lancering aangekondigd van de KX-NSX, de nieuwste toevoeging aan het assortiment bedrijfscommunicatiesystemen, speciaal ontworpen om bedrijven de flexibiliteit te geven om overal en via elk gewenst apparaat in contact te komen met klanten.

Panasonic maakt sprong vooruit met nieuwe scanner

Panasonic heeft zijn assortiment flatbedscanners uitgebreid met twee nieuwe modellen, die zijn ontworpen om de efficiëntie van uiteenlopende bedrijven te verhogen.

Panasonic onthult snelle MFP

Panasonic onthult snelle MFP. Panasonic Business heeft een nieuwe serie multifunctionele zakelijke printers geïntroduceerd die speciaal zijn ontworpen voor het snel, veilig en voordelig...

Panasonic introduceert SIP-telefoon met touchscreen

Panasonic voegt touchscreen toe aan SIP-assortiment. Panasonic heeft een nieuwe high-end SIP-telefoon geïntroduceerd, voorzien van touchscreentechnologie en ontworpen om...

Panasonic onthult nieuwe A4-kleurenscanner

Panasonic heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe veelzijdige aanvulling op de markt voor high-speed, multidocumentscanners. De A4-kleurenscanner KV-S2087 levert extra functionaliteit voor een aantrekkelijk prijs en is bijzonder interessant voor de financiële en juridische sector, de horeca en de zorgsector.

Panasonic onthult UC Pro als de perfecte communicatiepartner

Panasonic introduceert UC Pro, een gloednieuw systeem voor Unified Communication, dat in combinatie met de bekende KX-NS-serie een complete communicatie-oplossing biedt. Het systeem is vooral bedoeld voor middelgrote tot grote bedrijven en biedt tijdbesparing, nuttige  functionaliteit voor telewerkers en lagere gebruikskosten.

Panasonic onthult nieuwe kostenbesparende telefoon voor zakelijk gebruik

Panasonic introduceert een nieuwe aanvulling op de bureautelefoons van de succesvolle Smart IP-lijn. De nieuwe KX-HDV230 SIP-bureautelefoon is door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak een echte aanwinst voor het midden- en kleinbedrijf.

Panasonic introduceert virtueel mobiel netwerk voor connected devices op Mobile World Congress

Panasonic is de eerste grote elektronicaproducent die zijn eigen mobiele virtuele netwerk lanceert. Zakelijke Panasonic-apparaten kunnen nu naadloos verbinding maken met de M2M-cloud. Dit nieuwe netwerk werd vandaag voor het eerst gedemonstreerd tijdens een persconferentie op het Mobile World Congress in Barcelona, Spanje.

Panasonic introduceert budgetvriendelijke telefoon voor het mkb

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona heeft Panasonic een nieuwe, budgetvriendelijke smart IP-bureautelefoon met een groot aantal extra functies geïntroduceerd.

Panasonic en Poltys lanceren Communications Assistant-oplossing voor smartphones

Panasonic en de toonaangevende softwareleverancier Poltys hebben hun krachten gebundeld en lanceren gezamenlijk een mobiele CA (Communications Assistant)–oplossing. Deze smartphone-applicatie voor bedrijven optimaliseert de communicatie tussen collega's, klanten, partners en leveranciers.

Panasonic introduceert nieuwe reeks multi-inzetbare digitale telefoons

Veelzijdige KX-DT500-reeks zeer geschikt  voor op kantoor en in commerciële toepassingen

KX-NS1000v3 bedrijfscommunicatieserver is onderweg

De lancering van de KX-NS1000v3 communicatieserver betekende een mijlpaal voor de divisie Communications Solutions van Panasonic. Niet alleen vertegenwoordigt deze server de volgende generatie geïntegreerde bedrijfscommunicatie, maar hiermee beschikken onze dealers ook over een sterk aanbod naar hun klanten toe.

Panasonic announces interoperability with Centile Istra

SIP KX-UT Series Telephones certified in Technology Partnership with Centile

Panasonic receives 2011 internet telephony Product of the Year award

New Panasonic KX-UT670 Smart Desk Phone recognized for innovation

Panasonic's New SIP Multicell DECT Phones The KX-UDT Series

Satisfies the needs of companies who always want to be ready to talk to their customers

Panasonic Announces the KV-S1026C and KV-S1015C: A New Set of Compact and Affordable Scanners for Personal and Business Use

Panasonic System Communications Company Europe is pleased to announce the new scanner duo: the KV-S1015C and KV-S1026C, which are to be shown at the DMS Expo, from the 23rd to the 25th of October and available in December 2012. Both the KV-S1015C and KV-S1026C is a compact colour duplex scanner able to scan up to 2,000 pages a day; however each model targets a distinctive market.

The most advanced panasonic communications server

NS1000 evolves to provide new innovation in business communications 

Panasonic Delivers DECT Flexibility and Durability

IP65 rated KX-UDT131 added to BUSINESS COMMUNICATIONS Range

Casestudies

Zie hoe de communicatieoplossingen van Panasonic in het bedrijfsleven worden gebruikt.

Service en downloads

Bij Panasonic geloven we dat service essentieel is voor een positieve gebruikservaring. Daarom wordt onze technologie ondersteund door een deskundige service, voor- en naverkoop.